Over ons

Verhaal over historie

Pape Rietdekkers is een gespecialiseerd en uiterst professioneel familiebedrijf. Onze teams van grondig opgeleide en ervaren vakmensen zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland om de mooiste projecten met riet als natuurlijk materiaal te realiseren. Wij werken al ruim een eeuw samen met particulieren, aannemers en architecten. Creativiteit, innovatie en historisch hoge kwaliteit zijn de pijlers waarop we onze reputatie hebben opgebouwd.

Om een indruk te krijgen van Pape Rietdekkers en wat we voor uw eigen rieten dak kunnen betekenen verwijzen we u graag naar ons portfolio met recente projecten. Informatie over onze geschiedenis en werkwijze vindt u ook op onze site, net als informatie over de verschillende rietsoorten, constructiemethodes en bouwwerken die tot onze mogelijkheden behoren.

Kom onze kwaliteit persoonlijk ervaren

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons vak, uw project en de mogelijkheden die wij bieden om uw eigen rieten dak te realiseren. We staan u graag telefonisch te woord, maar liever nog ontvangen we u persoonlijk in onze vestiging vlakbij Doetinchem. Onder het genot van een goede kop koffie praat het niet alleen veel aangenamer, maar kunt u ook persoonlijk ervaren wat de kwaliteit is waar wij voor staan. Riet is en blijft een uniek natuurlijk product, dus geef uzelf de kans om persoonlijk ons riet te bekijken, te voelen en te ruiken terwijl we samen bedenken hoe we precies het rieten dak kunnen creëren waar u naar op zoek bent.

Afspraak maken of meer informatie?

TelefoonBel: (0314) 33 40 27
MailStuur een e-mail
OfferteOfferte aanvragen