Werkwijze

Werkwijze Pape Rietdekkers

Bij Pape Rietdekkers wordt al meer dan honderd jaar met plezier, passie en vakmanschap gewerkt aan rieten daken in alle soorten en maten. Onze specialisten zijn dagelijks actief door heel Nederland, maar ook tot ver over de Duitse en Belgische grens weet een groeiende klantenkring ons steeds weer te vinden. Wie zich zo lang bezighoudt met rietdekken op het hoogste niveau gaat zich vanzelf onderscheiden door een beproefde werkwijze. We vertellen u graag hoe we te werk gaan bij het bouwen, renoveren en onderhouden van de mooiste rieten daken uit de wijde omgeving.

Innovatief binnen een traditioneel vakgebied

Rieten daken worden over de hele wereld al sinds mensenheugenis gebruikt als natuurlijke bescherming tegen weer en wind. Een moderne rietdekker kan putten uit eeuwen aan praktijkervaring onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Toch is rietdekken meer dan alleen traditioneel en ambachtelijk werken. De sector staat bol van de innovatie, waardoor we ook vandaag tegemoet kunnen komen aan de meest uiteenlopende woonwensen. Voorbeelden van innovatief werk zijn rieten daken met geïntegreerde zonnepanelen en geschroefde rietconstructies met uitstekende isolatiewaarde en hoogwaardige dampwerende eigenschappen. Kunstriet is een ander voorbeeld van vernieuwend materiaalgebruik, net als de producten van de nieuwe generatie verrassend goede rietkwekers die momenteel in China actief is. Bij Pape Rietdekkers blijven we vanuit historisch vakmanschap constant meebewegen met de nieuwste trends, technieken en ontwikkelingen, zodat we u steeds de beste oplossingen kunnen bieden in moderne en klassieke rieten daken.

Creatieve professionals met gevoel voor esthetiek

Voor een rietdekker bestaat er geen mooier gevoel dan de voldoening die hoort bij een tevreden klant onder een prachtig rieten dak. Als rietdekker mag je elke dag iets wezenlijks creëren: met de handen, maar ook met het hoofd. Onze specialisten denken graag met u mee over de best passende manier om uw dromen werkelijkheid te maken, liefst vanaf een zo vroeg mogelijk stadium van uw project. Bij Pape Rietdekkers hebben we onze specialisatie gemaakt van actief en creatief meedenken met huizenbezitters, aannemers en architecten, want ruim een eeuw ervaring leert dat daarmee de mooiste resultaten ontstaan, waar onze klanten zo lang mogelijk optimaal van blijven genieten. Daarom staat bij ons altijd de deur open voor een goed gesprek: geheel vrijblijvend en compleet op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de beste weg te vinden naar het rieten dak van uw dromen.

Een familiebedrijf met internationale allure

Pape Rietdekkers is al ruim honderd jaar een hecht familiebedrijf. Daardoor weten onze gediplomeerde vakmensen precies wat ze aan elkaar hebben. Onze teams zijn perfect op elkaar ingespeeld en kunnen zelfstandig de mooiste resultaten neerzetten. De hechte band tussen onze specialisten, ons innovatieve oog voor kwaliteit en de drang om bij elk project onszelf te overtreffen hebben ons gemaakt tot wat we vandaag zijn: een modern familiebedrijf met passie voor het ambacht, waar tot ver over de grens de duurzaamste en meest oogverblindende rieten daken worden gebouwd, gerenoveerd en onderhouden!