Hét rietdekkersbedrijf van Gelderland

Rietdekkers

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar rietdekkersbedrijf in Gelderland? Dan bent u bij Pape Rietdekkers aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het vak en gebruiken onze expertise graag om uw project tot een goed einde te brengen.

De expertises van de specialisten van Pape Rietdekkers:

Vakmanschap uit de provincie

Pape Rietdekkers biedt vakmanschap op topniveau. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij ieder project tot een goed einde brengen. Onze specialisten onderscheiden zich door hun creatieve, innovatieve en oplossingsgerichte blik. Wij voeren niet alleen uit: wij denken met u mee voor een advies op maat. We zorgen voor een passende oplossing van hoge kwaliteit om u volledig te ontzorgen.

Diensten Pape Rietdekkers

Pape Rietdekkers is een allround rietdekkersbedrijf. U kunt onze specialisten inhuren voor het aanleggen van een nieuw dak, het uitbreiden van een bestaand dak en het onderhouden van uw dak.

Een nieuw rieten dak aanleggen

Is uw rieten dak aan vervanging toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We verwijderen vakkundig het oude dak van uw woning en plaatsen hier vervolgens een nieuw rieten dak op. Uw huis ziet er weer als nieuw uit en u hoeft jaren niet meer naar uw dak om te kijken. Bij regelmatig en professioneel onderhoud heeft een rieten dak van Pape Rietdekkers namelijk een lange levensduur.

Het is ook mogelijk om een rieten dak te laten plaatsen op een nieuwbouwwoning. Met onze huidige (moderne) werkwijze voldoet het riet aan de strenge eisen voor nieuwbouwwoningen. U kunt hierbij denken aan isolatiewaarde en brandveiligheid.

Het uitbreiden van rieten daken

Heeft u een verbouwing op de planning staan en heeft deze ook invloed op uw rieten dak? Betrek Pape Rietdekkers dan gerust bij uw geplande verbouwing. Wij zorgen ervoor dat uw rieten dak volledig aangepast wordt op uw bouwplannen. Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel of dakraam laten plaatsen? Dan zorgen wij voor een passend ontwerp en uitvoering.

Wilt u uw woning verduurzamen door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen op het rieten dak? Dan kunnen wij u ook ondersteunen met onze expertise. Ook voor een nieuwe nokvorst, nieuw dakraam, vonkenvanger of bliksemafleider bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud rieten dak

U kunt de levensduur van uw rietendak verlengen door regelmatig adequaat onderhoud te laten plegen. Pape Rietdekkers doet u hiervoor graag een passend voorstel in de vorm van een onderhoudscontract en komt graag naar u toe om deze onderhoudswerkzaamheden op te pakken.

Hoe vaak is onderhoud aan uw rieten dak nodig?
Wij raden u aan om eens per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hierdoor blijft uw rieten dak in optimale staat.

Een rietdekkersbedrijf voor particulieren én professionals in Gelderland

Pape Rietdekkers staat voor zowel particulieren als professionals in Gelderland en omgeving klaar. Wat voor klus u ook voor ons heeft: wij helpen u graag. Voor onze ervaren rietdekkers uit de regio Doetinchem is geen enkele klus te klein óf te groot.

Kostenbepaling van een rieten dak

Wilt u uw woning verrijken met een prachtig rieten dak? Dan is het goed om te weten wat u ongeveer moet investeren. De totale kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het totale oppervlak van uw dak, het type riet dat we gebruiken en het ontwerp van uw dak. Heeft u specifieke eisen, wensen of verwachtingen voor uw rieten dak? Dan kan dit ook invloed hebben op de kosten.

U kunt uw kosten drukken door gebruik te maken van een subsidie. Of u recht heeft op een subsidie, wordt bepaald door de gemeente waar u woont. Voor nieuwe daken zijn de mogelijkheden erg beperkt. Voor een bestaand rieten dak zijn de opties uitgebreider. Zeker als u in een monumentaal pand woont, is de kans dat u subsidie krijgt voor uw rieten dak groot. U kunt bij uw gemeente navragen of u hier inderdaad recht heeft.

Wilt u uw rieten dak laten isoleren? Dan kunt u ook hiervoor een subsidie krijgen (bekijk de huidige regelgeving). Houd er wel rekening mee dat u alleen subsidie krijgt als u in minimaal twee energiebesparende maatregelen investeert. Dit betekent dat u naast rieten dakisolatie, bijvoorbeeld ook investeert in gevelisolatie, vloerisolatie of dubbel glas.

Vrijblijvend een offerte opvragen

Wilt u gebruik maken van onze expertise(s) en bent u benieuwd naar de totale kosten? Dan kunt u een offerte bij ons aanvragen. In deze offerte ziet u precies wat het plaatsen van een nieuw dak, het uitbreiden van uw rieten dak of onderhoud gaat kosten. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten over Pape Rietdekkers uit Doetinchem? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, diensten en achtergrond.

Populaire toepassingen in Gelderland

Boerderij

Iedere liefhebber van de landelijke stijl van leven zal het beamen: een rieten dak op een boerderij is een sfeermaker.

Bekijk toepassing

Villa

Wat is er mooier dan het aanzicht van een prachtige, statige villa, mooi gelegen in het groen?

Bekijk toepassing

Monumentaal pand

Zulk waardevol cultureel erfgoed vraagt om zorgvuldig ambachtelijk maatwerk.

Bekijk toepassing

Nieuwbouw

Een gloednieuw rieten dak is een moderne kroon op de woning met een onvergelijkbare klassieke charme.

Bekijk toepassing

Woonhuis

Een rieten kap op een woning geeft een onvergelijkbare uitstraling van grandeur, klasse en rustieke stijl waar de harten van huizenbezitters en huizenkopers sneller van gaan kloppen.

Bekijk toepassing

Hooiberg

Het ontwerp van een hooiberg is misschien een klassieker, maar het staat ook erg aantrekkelijk bij een moderne villa.

Bekijk toepassing

Bekijk regionale projecten

Aanhouder wint

Oorspronkelijk plannen voor een verbouw werd uiteindelijk een nieuwbouw huis met rietendak.

Bekijk project
Bijzondere architectuur

Een moderne villa waarbij het riet op de wanden verticaal is aangebracht met een plat dak bovenop waarbij de dakrand is afgewerkt met aluminium zetwerk.

Bekijk project
Riet in eigen beheer

Een mooie nieuwbouwwoning waarbij de opdrachtgever ervoor kiest om zelf het riet in te kopen en alles daaromtrent te regelen. Ook dat kan bij Pape Rietdekkers.

Bekijk project

Vrijblijvend een offerte opvragen

TelefoonBel: (0314) 33 40 27
MailStuur een e-mail
OfferteOfferte aanvragen