Rieten daken in België

De vakspecialisten van Pape Rietdekkers zijn al meer dan honderd jaar een vertrouwd gezicht voor eigenaren van rieten daken door heel Nederland. Toch reikt de traditie van rieten daken verder dan de grenzen van ons kikkerlandje. Voor rieten daken in België rijden onze teams van ervaren rietdekkers graag een eindje om, want ook in het Vlaamse landschap en de Waalse heuvels is een rieten dak een sieraad voor de hele omgeving. Uw eigen rieten dak verdient de aandacht van professionals die hun ambacht met liefde in de praktijk brengen. Woont u in België en bent u van plan een rieten dak te bouwen, te vervangen, of te repareren? Wij stellen onze expertise graag ter beschikking om uw project zo mooi en zo duurzaam mogelijk te realiseren.

Pape Rietdekkers, ook in België

Vanuit onze vestiging bij Doetinchem in het oosten van Nederland worden wij regelmatig benaderd voor projecten in Duitsland en België. Los van de verschillende nationale en lokale bouwstijlen is de techniek achter een rieten dak in België dezelfde als de methodes die op Hollandse daken worden toegepast. Daarom maakt het niet uit of u nadenkt over een compleet rieten dak op uw villa of boerderij, een veranda of carport met rieten dak, of een rieten hooiberg, kapschuur, of tuinhuisje: ons vakmanschap komt in België evengoed tot zijn recht als elders in de Lage Landen.

Alle techniek en knowhow in huis voor uw rieten dak

Misschien zoekt u de juiste specialist voor het rieten dak op uw monumentale pand. Wellicht is uw traditionele rietkap aan vervanging toe en wilt u een modern geschroefd rieten dak laten installeren. Ook voor nieuwbouwplannen waarbij riet betrokken is heeft u een ervaren professional nodig. In al die gevallen is de herkomst van uw rietdekker van ondergeschikt belang aan het vakmanschap waar uw project om vraagt. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met werken over de Belgische grens heen, en we kunnen u verzekeren dat het de moeite waard is om de kwaliteit van ons Hollandse ambachtswerk mee te nemen in uw overweging. Ook als u samenwerkt met een aannemer uit uw eigen omgeving schuiven we graag aan om in een vroeg stadium met u mee te denken. Zo zorgen we er samen voor dat onze rietdekkers in België net zulke topresultaten neerzetten als in ons eigen land.

Rietdekkers uit Nederland: dichterbij dan u denkt

Als u zich breed wilt oriënteren op de mogelijkheden van uw gedroomde rieten dak, dan is het verstandig om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij kunnen u telefonisch of per mail alles vertellen over het vakwerk waar wij al ruim een eeuw om bekend staan. Ook voor vrijblijvende offertes kunt u ons altijd benaderen, al dan niet in overleg met uw aannemer of architect. Passie voor rieten daken laat zich gelukkig niet tegenhouden door een grens op een landkaart. Daarom bewijzen we graag dat we grensverleggend en grensoverschrijdend te werk willen gaan om samen met u te zorgen voor de mooiste rieten daken van België en Nederland.