Projecten in riet

Projecten in riet

Onze projecten zijn altijd weer anders, want met rieten daken is zoveel mogelijk dat geen twee constructies gelijk zijn. We hebben op onze projectpagina een selectie gemaakt uit onze recente bouwprojecten. We laten de resultaten zien omdat we trots zijn op ons werk en om onze passie voor riet met u te delen, maar de foto’s en beschrijvingen dienen vooral als inspiratie voor uw eigen bouwplannen met riet. Hier ziet u een bloemlezing uit ons werk, want er is met rieten daken altijd meer mogelijk dan u denkt. Ga er vooral eens goed voor zitten met een open blik en laat u inspireren door de verschillende technieken, rietsoorten en bouwtoepassingenG uit ons portfolio.

Inspiratie voor uw eigen rieten dak

Zoals u ziet bij het bekijken van onze projecten werken wij niet alleen door heel Nederland, maar ook in Duitsland en België. U kunt onze projecten selecteren op type object, op provincie en op land. Uiteraard vinden we de prachtige resultaten belangrijker dan de exacte locatie van de woning, want we willen u vooral inspireren met een brede selectie aan rieten daken. Toch is het goed om te weten dat we meerdere zelfstandig opererende teams van rietdekkers aansturen, zodat we op meerdere bouwplaatsen tegelijk kunnen werken en altijd de juiste specialist naar de juiste plek kunnen sturen. U kunt dus rekenen op de vakmensen van Pape Rietdekkers, wat de uiteindelijke vorm van uw project ook gaat worden.

Constructief meedenken met aannemers, architecten en particulieren

Het aanleggen van rieten daken is een kwestie van specialistisch vakwerk, waar een flinke dosis ervaring en technisch inzicht bij komt kijken. Veel particulieren, maar ook heel wat aannemers en architecten, weten niet goed waar ze allemaal rekening mee moeten houden bij het ontwerp, de bouw en het onderhoud van een rieten dak. Met ruim een eeuw aan ervaring in rietdekken op zak staan we u graag terzijde met informatie, advies en vrijblijvende offertes voor uw bouwplannen. Constructief meedenken leidt tot de mooiste resultaten; bovendien kan een hoop frustratie worden voorkomen als we in een vroeg stadium kunnen aangeven wat haalbaar en verstandig is en wat niet werkt. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze medewerkers, of u nu particulier bent en droomt van uw eigen rieten dak, of als aannemer of architect betrokken bent bij bouwprojecten waarin riet wordt toegepast. In onze vestiging in Wijnbergen bij Doetinchem kunt u bovendien nog meer inspiratie komen opdoen, omdat u daar met eigen ogen kunt zien wat een prachtig en natuurlijk bouwmateriaal riet in de praktijk kan zijn!

Gerelateerde projecten

Aanhouder wint

Oorspronkelijk plannen voor een verbouw werd uiteindelijk een nieuwbouw huis met rietendak.

Bekijk project
Bijzondere architectuur

Een moderne villa waarbij het riet op de wanden verticaal is aangebracht met een plat dak bovenop waarbij de dakrand is afgewerkt met aluminium zetwerk.

Bekijk project
Riet in eigen beheer

Een mooie nieuwbouwwoning waarbij de opdrachtgever ervoor kiest om zelf het riet in te kopen en alles daaromtrent te regelen. Ook dat kan bij Pape Rietdekkers.

Bekijk project