Aanhouder wint

Type object Nieuwbouw aan het water

Nokafwerking Nokvorsten

Rietsoort Chinees riet

Oorspronkelijk plannen voor een verbouw werd uiteindelijk een nieuwbouw huis met rietendak.
Binnen een week kregen wij opdracht voor een nieuwbouw woning met rietendak van een voor ons tot dan nog onbekende aannemer. Later werd duidelijk wie de bewoners waren en dat wij al jaren daarvoor contact met hen hadden over plannen voor een rietendak.
Bijzonder om op deze manier weer contact met elkaar te hebben.

Opdrachtgever aan het woord

Onze ervaring met Pape Rietdekkers is zeer positief. Een paar jaar geleden wilden wij onze woning met pannendak laten vervangen door een woning met rieten kap.
Echter we besloten te verhuizen en ondanks dat de tekeningen al klaar lagen besloten we de opdracht niet door te laten gaan.

Ongeveer 1,5 jaar later zijn we gestart met het bouwen van onze nieuwe woning. En dat moest en zou een woning met rieten kap worden. Na wederom fijn contact met Pape Rietdekkers besloten we Pape de opdracht te geven en zij hebben vakwerk geleverd. Op kantoor en op de werkvloer wordt er meegedacht. De rietdekkers zijn vakmensen, professioneel, gedreven, denken met je mee en zijn nauwkeurig. Ze staan open voor feedback en handelen ernaar.
Kortom een mooi bedrijf die werkt met passie & deskundigheid.

Wij wonen nu sinds 31 december 2019 in ons mooie rietgedekte droomhuis.

Terug naar overzicht

Meer projecten

Bijzondere architectuur

Een moderne villa waarbij het riet op de wanden verticaal is aangebracht met een plat dak bovenop waarbij de dakrand is afgewerkt met aluminium zetwerk.

Bekijk toepassing

Van pannen naar riet

Telefonisch contact of er op een bestaand pannendak wellicht riet gedekt kan worden?

Bekijk toepassing

Riet in eigen beheer

Een mooie nieuwbouwwoning waarbij de opdrachtgever ervoor kiest om zelf het riet in te kopen en alles daaromtrent te regelen. Ook dat kan bij Pape Rietdekkers.

Bekijk toepassing