Van pannen naar riet

Rietsoort Chinees riet

Nokafwerking Nokvorsten

Telefonisch contact of er op een bestaand pannendak wellicht riet gedekt kan worden? Na diverse telefoontjes en mailtjes, en na het geven van advies terplekke, hebben we een mooi dak gerealiseerd.

Van bouwbegeleiding naar ontwerp naar rietenkap.

Opdrachtgever aan het woord

Wij hebben ons huis laten veranderen van een huis met dakpannen naar een huis met riet bekleedt.

We hebben twee rietdekkersbedrijven uitgenodigd en de zeer persoonlijke benadering en het positief meedenken wat voor mogelijkheden er allemaal mogelijk waren heeft ons besloten om met Pape Rietdekkers in zee te gaan.

Hier hebben wij geen moment spijt van gehad.

Henk Pape en zijn collega’s hebben ons al het werk uit handen genomen. Dat is begonnen bij het aanvragen van de vergunning en geëindigd bij het afvoeren van de laatste riet restanten.

Het mooie ontwerp bij onze voordeur en het vermaken van zadeldak erkers tot mooie ronde robuuste erkers komt van de tekentafel van Pape Rietdekkers.

Pape Rietdekkers begint aan de klus met een vast team van rietdekkers en deze werken onafgebroken door totdat de klus geklaard is.

Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en daar willen wij Henk Pape en zijn collega’s voor bedanken en wij bevelen dit bedrijf graag bij eenieder aan die hun huis met riet willen bekleden.

Terug naar overzicht

Meer projecten

Aanhouder wint

Oorspronkelijk plannen voor een verbouw werd uiteindelijk een nieuwbouw huis met rietendak.

Bekijk toepassing

Bijzondere architectuur

Een moderne villa waarbij het riet op de wanden verticaal is aangebracht met een plat dak bovenop waarbij de dakrand is afgewerkt met aluminium zetwerk.

Bekijk toepassing

Riet in eigen beheer

Een mooie nieuwbouwwoning waarbij de opdrachtgever ervoor kiest om zelf het riet in te kopen en alles daaromtrent te regelen. Ook dat kan bij Pape Rietdekkers.

Bekijk toepassing