Riet in eigen beheer

Type object Nieuwbouw woning

Rietsoort Chinees riet

Nokafwerking Nokvorsten

Een mooie nieuwbouwwoning waarbij de opdrachtgever ervoor kiest om zelf het riet in te kopen en alles daaromtrent te regelen. Ook dat kan bij Pape Rietdekkers.

Opdrachtgever aan het woord

Pape rietdekkers heeft een persoonlijke benadering welke wij als heel prettig hebben ervaren. Het is een relatief klein bedrijf, de lijnen zijn kort. Je hebt steeds met dezelfde personen te maken en er wordt vlot gereageerd op vragen of opmerkingen. We zijn voor de eerste afspraken en offerte bij het bedrijf langs geweest waar we ook meteen een korte rondleiding kregen met uitleg over soorten riet en werkwijze. We zijn snel tot een overeenkomst gekomen en zijn zeer tevreden over het resultaat! Twee dezelfde rietdekkers zijn steeds aan het werk geweest met duidelijk vakmanschap en er was goed met hen te communiceren. Kortom, bedrijf met hart voor het riet, klantvriendelijk en daarbij een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Terug naar overzicht

Meer projecten

Van pannen naar riet

Telefonisch contact of er op een bestaand pannendak wellicht riet gedekt kan worden?

Bekijk toepassing

Bijzondere architectuur

Een moderne villa waarbij het riet op de wanden verticaal is aangebracht met een plat dak bovenop waarbij de dakrand is afgewerkt met aluminium zetwerk.

Bekijk toepassing

Aanhouder wint

Oorspronkelijk plannen voor een verbouw werd uiteindelijk een nieuwbouw huis met rietendak.

Bekijk toepassing